diumenge, 8 de desembre del 2013

Montaigne, precursor dels runners

Avui, desprès d'un molt agradable entrenament al sol del migdia, tot escoltant el recomanable "Ofici de viure" de Catalunya Ràdio (amb Eva Ferrer i Marta Centellas -que participarà en la mitja marató de Barcelona-  http://www.catradio.cat/audio/775915/Beneficis-psicologics-de-correr ) dedicat als beneficis de córrer m'he trobat, llegint a Montaigne, amb aquesta bonica cita:

"No lo emprendo [el camino] para volver, ni para terminarlo; empréndolo sólo para moverme mientras me plazca el movimiento. Y paséome por pasearme. Aquellos que corren tras un beneficio o una liebre no corren; corren aquellos que corren vallas y para ejercitarse en la carrera."

Càpitol IX. De la vanidad. pàgina 223 Ensayos III Edició María Dolores Picazo Ed. Cátedra 8º ed.

i ja, parlant de llibres, m'apunto per llegir més endavant el de Eva Ferrer Vidal-Barraquer "Canvia de vida, posa't a córrer" que sembla bastant interessant i disponible a Laie per 17 €

ISBN - 978-84-15695-21-9
editorial: ANGLE EDITORIAL
año de edición: 2013
formato: RÚSTICA
páginas: 240
preu: 17 €

"Avui en dia córrer està de moda: s´ha convertit en hàbit per a uns, en teràpia per a uns altres o simplement en un plaer per a la majoria. Moltes persones hi dediquen bona part del seu temps lliure. Però, ho fem de la manera més adequada? Córrer, és convenient per a mi? Com puc millorar la meva tècnica? Quina importància tenen la roba, les vambes i els altres accessoris? Quina distancia i quin ritme he d´assolir? Quins beneficis físics i psicològics aporta a la meva salut? Aquest llibre dóna resposta a aquestes i moltes altres preguntes. Mitjançant explicacions pràctiques i senzilles, la doctora Eva Ferrer Vidal-Barraquer, especialista en medicina esportiva, et guiarà perquè aprenguis a córrer bé, milloraràs la teva tècnica i sabràs escoltar el teu cos perquè amb el running milloris la teva qualitat de vida. 
El llibre més complet sobre running escrit per una especialista en medicina esportiva, amb pautes d´entrenament per a tothom: principiants i iniciats.
Córrer està de moda: fes-ho bé per la teva salut."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada