dissabte, 14 d’agost del 2010

Numància

Setè dia:

Avui es tracta d'anar a fins a Terol, de fet, d'anar a Dinòpolis. Com que ja tenim molt vist Terol, l'objectiu és fer un viatge tranquil amb alguna parada i fer nit a l'hotel sense trepitjar la bonica -però molt vista- Terol.

Consultant el mapa veiem que podem aprofitar per veure Numància i així ho plantejem.

En plantem a migdia al poble de Garray on es troben les ruines de Numància. Aprofitem per fer temps abans de que obrin i dinem a aquest poble. El restaurant està ple i hem d'esperar una mica. Un cop dinats anem cap a Numància. El cotxe crema. M'he deixat una moneda al seient del conductor i, al agafar-la, m'he cremat els dits.

Anem a pagar religiosament i ens diuen que el cap de setmana és gratuït, i entre setmana 60 cèntims. Els preus s'han quedat en l'època romana... Ens fan una explicació força seriosa i al mateix temps un xic teatralitzada. Felicitem al profesor que ens ho ha presentat.

Sortim cap a Terol i descobrim que han fet una fantàstica autovia, la Autovia Mudejar. Ens presentem en l'hotel dels mil i un horrors. Els endolls son de mida antiga, hi ha medicaments d'altres hostes a dins la tauleta, endolls no enganxats a la paret,... Intentarem sobreviure com podrem... La nit pot ser llarga. Se sent alguna mosca o mosquit assassí....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada