dissabte, 14 d’agost del 2010

Colunga i Lastres (2)

Segon dia:

Pel matí anem al MUJA. Francament recomanable. Molt més seriós que Dinòpolis. Al nostre entendre sols li falta una mica de promoció però a ells, de moment, ja els hi està bé.
L'edifici, ja de lluny és força interessant. Representa una petjada tridàctila. Dins cadascuna de les tres part de la petjada han desenvolupat una etapa del mesozoic. Al centre de cada sala hi ha un gran esquelet tot destacant, en la sala triàsica, de la primera representació a nivell mundial de dos tiranosaures (un mascle i una femella) copulant.

Dinem a Lastres tocant el col·legi. Ens habiliten una taula de plàstic en un racó de la terrassa. El dinar és correcte amb els omnipresents "escalopins al cabrales". El preu, per a ells, també es correcte (discrepem...).

Per la tarda a la Platja de la Griega de Colunga. Tope, tope, tope. La marea baixa deixava espais amb poca aigua ben calentoneta. Poc a poc, tothom vam fer el show d'allunyar-nos de la marea creixent. La nostra estatua de pedres va quedar esfonsada totalment. A la mateixa platja hi havia ictites, es a dir, petjades de dinosauris. Vam veure de sauròpodes i de carnívors.

Més tard, vam anar a veure el far de Lastres. Impressionant la caiguda del rocam contra la costa.

Nova passejada per Lastres i retorn a Colunga per sopar.

El recepcionista continuava absent, però l'hotel, per ser d'una estrella, molt i molt correcte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada